Ambient on/off

ОПШТ ПОВИК ЗА ДРУЖЕЊЕ ВО ОХРИД

11 Day 2,823, 11:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
ОД УТРЕ ПА СЕ ДО НЕДЕЛА СУМ ВО ОХРИД СО ФАМИЛИЈАТА, ПА ОХРИЃАНИ ИЛИ ТИЕ ШТО СТЕ ВО ОХРИД МОЖЕ ДА СЕ ИЗДОГОВОРИМЕ ДА ПИЕМЕ АКО НЕ ДРУГО ПО ЕДНО КАФЕ


078 202 348


Вашиот Персеј Македонски … read more »

ВЕЧНА ТИ СЛАВА КАПЕТАНУ СИНИША СТОИЛОВ !

34 Day 2,762, 15:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentСПОДЕЛЕТЕ ВО ЗНАК НА НЕЗАБОРАВ И ПОЧИТ

На денешен ден пред точно 14 години (10.06.2001), кај кумановското село Оризаре загинува капетанот во АРМ СИНИША СТОИЛОВ († 36) од 120мм граната испукана од страна на терористите на ОНА.[img][/img]
read more »

СЛАВА ИМ НА ХЕРОИТЕ МАКЕДОНСКИ

34 Day 2,728, 08:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
ТИЕ НЕ ГО ЖАЛЕА ЖИВОТОТ РЖ И ЗАГИНАА ЗА МАКЕДОНИЈА, А НЕКОИ ЗАД ТАСТАТУРА АКО НЕ ДРУГО БАРЕМ ДА ДАДЕА ПОДРШКА

НАПРОТИВ ВИДОВ ПО ПОСТОВИ ДЕКА НЕКОИ СТЕ македончиња НЕЧОВЕЧНИ
ОД КАДЕ ДОЈДОВТЕ ДА НЕ ДОЈДЕВТЕ
ШТО ВИ ЛОШ
read more »

ДА НЕ СЕ ЗАБОРАВИ, ВЕЧНА ИМ СЛАВА !!!

23 Day 2,723, 11:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ВЕЧНА ИМ СЛАВА НА МАКЕДОНСКИТЕ СИНОВИ КОИ ЖИВОТОТ ГО ДАДОА НА ОЛТАРОТ НА ТАТКОВИНАТАСЛАВА ИМ !!!

read more »

На 6 мај конечно си одам од играва

63 Day 2,721, 11:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
За да не пропадне налогот и неделната штета од околу 500 милиони, сакам да го дадам налогот друг да го игра

Но имам неколку услови


1. Да не ја менува лозинката ( бидејки одвреме навреме за да бидам во контакт со Рикан, Калојан ст … read more »