Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌ ║
█║▌│█│║▌║││█║▌│

ORIGINAL PROFILE ©

[PhoenixMK] Што еМакедонецот не научи досега?

68 Day 2,006, 05:39 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Здраво дечиња. Во играва сум спанко под дијазепам прилично долго време т.е. од лето 2012 Господово па откако … read more »

[PhoenixMK] Brasil, YOU ARE FIRED!

76 Day 1,586, 03:01 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Brasil, you just got PRC-ed!Dear Spain and respected citizens of Spain, get ready, wave of Macedonian tourists have arrived.

We do not need sea, we need only … read more »

[PhoenixMK] Продолжуваме со или без Турција

81 Day 1,489, 09:28 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Македонци,

Денес се врти нова страница. Турција, нашиот можеби најголем и најдобар сојузник полека … read more »

[PhoenixMK] Научете се да ги почитувате другите и нивниот труд

63 Day 1,444, 08:26 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗдраво еМакедонијо.

Не сум напишал статија речиси четири месеци нити планирав да пишам во скоро времеread more »

[PhoenixMK] еRep собиранка во Струмица но не на улица (photos inside)

102 Day 1,372, 07:02 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво живо народе

Во момент на напнатост поради дешавките пред некој ден и тешки битки се решив да пуштам статија и да ви ја презентирам струмичката собиранка оддржана во недела на 21.08.2011. Се надевам на кратко ќе се расположите и ќе сф … read more »