Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Macedonian daily newspaper about foreign and domestic conditions in the eWorld

Пропаднат пазар за левел 2 куќи!

2 2 hours ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Почитувани,
Поминаа веќе неколку недели каде учествував во продажба на q2 куќа и никако со најниска цена не успевам да ја продадам, макар за исплаќање на најосновните потреби, за профит веќе во минус влегувам со исплаќањето на вработените плус прес

read more »

Погодете кој се врати од мртвите!

24 5 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ви недостигав?
И вие мене ... епа се вратив назад по 4 годишно спиење и подготвен да направам р'шум во еСветов!

Неколку работи ме интересираат:


1. Што има ново со ова со веснициве како донации!? Ако е вистина фрлете нешто :D

2. Како функ

read more »

Нови политички сојузи на еБалканот!

4 Day 2,042, 04:57 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Во еБалканот извираат нови сојузи помеѓу еднаш вечни непријатели, а сега сојузници од интерес. Србија го навестува „долго очекуваниот“ сојуз со Грција. Во многу еВесници тие наидоја на позитивна порака од страна на граѓаните од еСрбија а истото и во

read more »

Акцијата продолжува 300 храна за првите 20-мина!

10 Day 1,806, 05:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

По првата акција со 150 храна, овој пат се одлучив да го зголемам бројот на хранливи „состојки“ на 300.
Мојата донаторска традиција нема да запре тука. Уште од почетокот на оваа игра низ разните искуства со другите играчи и големите кризи кои постое

read more »

Поделба на 150 храна за првите 50-мина

12 Day 1,805, 07:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Прво би сакал да ве поздравам со мојот „КАМ БЕК“ во играва по прилично долго отсуство. На почетокот имав многу проблеми во однос со снаоѓањето со новите ресурси и слично, но добив огромна помош од моите еМакедонци и сега сакам со еден ваков гест, да

read more »