Ambient on/off

Наградна игра

40 Day 1,913, 11:00 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business


НАГРАДНА ИГРА

Секој кој сака да учествува во наградната игра мора да мани VOTE и SUBSCRIBERS и во комread more »

Конечно се формира Воената организација "Борци за еМакедонија"

1 Day 1,910, 01:27 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Конечно се формира воената организација "Борци за еМАКЕДОНИЈА".
Се бараат членови кои ќе се борат за еМАКЕДОНИЈА и кои ќе членуваат во организацијата.
Секој во организацијата ќе биде помаган со оружје и храна за да може да се бори.
Ве оread more »

Формирање на нова воена организација "Борци за еМАКЕДОНИЈА"

5 Day 1,908, 07:54 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Ве известуваме дека ќе се формира воена организација "Борци за еМАКЕДОНИЈА"
Која ке се бори за освојвање на неприателските народи(грците,србите,бу

read more »