Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

National Security and Intelligence
ДРЖАВНА БЕЗБЕДНОСТ И КОНТРАРАЗУЗНАВАЊЕ

ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА - НЕ СЕ ДАВА ЛЕСНО!

16 Day 1,553, 05:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle ordersПрилеп - Битола
Крушево - Кичево
Македонски Брод - Самоков
Ресен - Преспа
Демир Хисар - Дебар
Охрид - Струга
Гостивар - Тетово


Отпор за вашето достоинство!
Отпор за достоинството на … read more »

МАКЕДОНСКА ЗАКЛЕТВА [MACEDONIAN OATH]

5 Day 1,481, 16:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

МАКЕДОНСКА ЗАКЛЕТВА - Macedonian oath
СЕ КОЛНАМ ВО ИМЕТО ГОСПОДОВО
И ПРЕД СВЕТИОВ КРСТ
ДЕКА ЌЕ БИДАМ ВЕРЕН НА ЗАКЛЕТВАТА НАША
СЛОБОДА ИЛИ СМРТ!!!
АКО ЈА ПРЕКРШАМ
ДА БИДАМ КАЗНЕТ ОД ОР … read more »

ВТОРО ПРЕТСЕДАТЕЛСКО ОБРАЌАЊЕ КОН НАРОДОТ!

31 Day 1,470, 18:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Здраво еМакедонци еПатриоти еМакедонијо !
Една слика 1000 зборови, нема во мојата статија да зборувам за тоа што го пропуштив завчера... и испукав inf во Asir а не во Повардарие... жалам за тоа … read more »

Што е хит во еГрција кога времето е облачно... :)

7 Day 1,448, 06:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Без коментар кратко и јасно... преслушајте ја песнава
http://www.youtube.com/watch?v=X7lUgxzhgaA&feature=share

ПЕСНА ЛИНК

п.с. поздрав до новата влада и да не се цепа многу (п

read more »

еПОМОШ!

1 Day 1,440, 18:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани еМакедонци, длабоко ви се извинувам што можеби ве замарам со оваа статија, но сакам да ги искористам сите можни средства со цел да му се помогни на ова семејство...

Барам од вас да одвоите 2минути од вашето време и да го погледните виде

read more »