Ambient on/off

Si gjithe Politika dhe Strategji te gabuara

5 Day 2,424, 16:40 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Nuk eshte artikull i menduar kohe te gjate, por me shume nje mendim i cili rrjedh nga zhvillimet te cilat po shihen,

Shteti (Kryetari, kongresmenet, Komandantat, e te tjere qe kan ndikim ne planifikim dhe zhvillim te strategjive, si gjithe bejn

read more »

100 vjetori po afron pjesa 2

2 Day 1,834, 10:42 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Te nderuar bashkekombas,

Ne shkrimin e mehershem kam qen kritik per te gjithe udheheqjen tone, por gjithnje duke ju permbajt premtimit te dhene se do te jam nje ze kritkues dhe lavderues, prandaj erdhi koha te beje lavdata dhe jo vetem kritika.

read more »

100 vjetori po afron

0 Day 1,830, 21:12 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


100 vjetori po afron kane mbetur edhe 4 dite deri ne diten e madhe, artikulli pasqyron tere at qe eshte arritur per ndere te 100 vjetorit dhe premtimet e bera per kete rast, ku kryetari i shtetit me qeveritaret aktual dhe me nje udheheqje te … read more »

eAlbania dita 1825 - Premtimet e Kryetarit Jon Kastrioti

13 Day 1,825, 12:05 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Eshte per te te ardhun keq se edhe pas inaugurimit te kahmoteshem te Kryetarit Jon Kastrioti, dhe premtimet e tija te dhena ne fushaten zgjedhore se do ta qoj eAlbanin perpara, asgje nuk u arrit, si duket i ka ra terri i pulave apo e kan kapluar

read more »

Lajmet Ditore

2 Day 1,823, 06:59 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Te nderuar ebashkatdhetar,

Duke pare si te nevojshme qe ne eAlbania ka nevoj per nje ze konstruktiv opozitar dhe duke u bazuar ne zhvillimet ditore ne eAlbania, vendosa te beje nje kontribut te cilin besoj se shume nga ne do te deshironin. Synimi

read more »