Ambient on/off

Сеќавање

14 5 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Мислам дека малку ми е глуп насловот ама нема везе....Главната цел ми беше што ја напишав статијата е што испукав оваа недела около 377милиони за Македонија и нејзините сојузници![img]http://i.[/img]

read more »