Ambient on/off

ПРВО обраќајње до народот

25 Day 2,707, 10:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Читам на мода било да се пишуваат обраќања де едно две три десет единаесет дванаесет во исчекување е и тринасто обраќање у кое ќе бидат објавени сите кодоши предавници кој репортираат али да не должам многу да си пишам ја прво обраќање нели тоа ми б

read more »

Донаторска акцијa- 6ти Роденден

28 Day 2,695, 16:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

По повод 6тиот роденден на Кевин09 се организира донаторска акција во која сите сте должни да донирате минимум 500 цц се со цел и ја да соберам доволно пари да станам диктатор(тоа ми е неостварена желба).... Многу ќе ви бидам благодарен исто к

read more »

Кандидатура за Црепедник

26 Day 2,541, 06:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Гласајте ме мене за ЦП има да се чуствувате како Тито у Кореа.И после да не биде не ви кажав дека ја ќе бидам новиот ЦП

Тим не ми треба сам ќе ја ограбам Банката , само ќе имам една премиерка да ми каже како да ја ограбам банката … read more »

Statijata za misijata na Plato

28 Day 2,468, 12:33 Published in Chile Chile Warfare analysis Warfare analysis

posledna tura za komentari xD

read more »

za misiite

30 Day 2,468, 05:59 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Uste edna statija za misiite :)ajde po eden komentar ako ne vi e teshko

read more »