Ambient on/off

[Quicksilver] KARD vagy bicska II.

62 Day 1,126, 10:50 Published in Hungary Hungary

A sorozat első része: Ipath írása

Annak idején, két éve már, úgy indult a KARD, hogy páran elégedetlenek voltunk a politikai elit összeborulásával, nyámnyila tehetetlenségé … read more »

Anarchista vagy autoriter? - KARD vagy bicska?

46 Day 1,125, 09:39 Published in Hungary Hungary

A sorozat következő része: Quicksilver írása

Napjaink politikailag zivataros időszakában szeretnék bemutatni egy pártot, mely múltja talán a legérdekesebb mind közül és szeretném … read more »

Miért jó, ha KARD tag leszel?!

57 Day 1,119, 11:22 Published in Hungary Hungary

Kedves eMagyarok!

Ez a hónap nagy meglepetést hozott a számunkra. Nemcsak alulmaradtunk az elnökválasztási versenyben, de a babyknek köszönhetően kiszorultunk a TOP5 pártból. Én személy szerint ilyenre nem emlékszem erepes pályafutásomból.

read more »

Gratuláció

16 Day 1,112, 11:26 Published in Hungary Hungary

Miután az én változást ígérő programomat nem tartottátok elég hihetőnek, egy ifijú játékos kapta a szavazatok többségét. Ehhez gratulálnom kell, nem csak neki, de a háttérmunkásoknak is. Hajrá, lássuk hogyan tudják ők teljesíteni ígéreteiket.

read more »

[KARD] Választási cikk - kicsit másképp

15 Day 1,100, 00:32 Published in Hungary Hungary

Ez egy választási cikk, de rendhagyó módon én mégsem azokkal szeretném kezdeni, akikre kérünk, hogy szavazzatok. Vannak ugyanis legalább ennyire fontos résztvevők, akikről mégsem esik szó sosem. Igen, azokra gondolok, akik vállalják, hogy nem read more »