Ambient on/off

Rizonon is: #kard

2 Day 1,242, 12:35 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisEzúton értesítjük a tisztelt Tagságot, illetve a dumálni és trollkodni vágyó játékostársainkat, hogy a mibbit szerver lehalása alatt pártéletünk a rizon #kard szobában történik.

Pártoktól fü … read more »

[KARD] Bejelentés

39 Day 1,226, 05:41 Published in Hungary HungaryTisztelt eMagyar Polgárok!

Április hónapban sem a KARD, sem az MHP nem állít elnökjelöltet. Az elmúlt 28 hónapban 24 KARD-os vagy MHP-s elnök volt, most úgy gondoljuk elé … read more »

[KARD] - márciusi kongressz felhívás

15 Day 1,214, 01:26 Published in Hungary Hungary


Tisztelt Párttagok!

Ebben a hónapban is lesz kongresszusi választás (ha megérjük), így ezúton hívnám fel minden kedves KARDos figyelmét, hogy aki szeretne elindulni a választáson és megmérettetni magát, az ezirányú igényét jelezze [url=http:// … read more »

[KARD]Pártelnök-válas ztás

49 Day 1,210, 12:15 Published in Hungary Hungary

Kedves Párttagok és eMagyar Polgárok,

Ismét eltelt egy hónap és közeleg a pártelnök választás ideje. TOP5 pártként úgy hiszem elég jelentőségteljes dolog vezetni ezt a pártot, így nem mindegy ki és hogy teszi mindezt.

A következő hó … read more »

HATALMAS választási csalás!!

18 Day 1,193, 02:10 Published in Hungary HungaryKedves Párttagok és eMagyar Polgárok,

Reggel 9kor beállt a végleges sorrend és úgy alakult, hogy A KARD sikeresen bejutott a top5 párt közé. Köszönjük minden szimpatizánsnak, aki belépett é … read more »