Ambient on/off

Повторно судиите се обидоа да му наштетат на Вардар!!!

11 4 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Вечерва повторно судиите од Шведска се обиодоа да му наштетат на еден од нашите ракометни клубови во случајов Вардар... но за наша среќа повторно успеавме да извојуваме слатка победа против сите.
Незнам до кога ЕХФ ке прогледува низ прсти и ке оди н

read more »

Нејасно??? Барам објаснување ако има некој...

27 Day 2,498, 14:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Значи стварно не ми е јасно зашто сме ваков народ и зашто мислма дека ова само кај нас се случува? Пред четири дена написав статија само заради мисијата за да соберам коментари и потребно бесе да ја објавам преку 15-20 пати за да соберам 25ком стварн

read more »

Мисија - 25 ком. на статија...

27 Day 2,492, 17:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ве молам кометирајте за да ја завршам мисијата ви благодарам Лавови мои

o7

read more »