Ambient on/off

flo82is, un nou Cruciat in Olimp

10 Day 2,313, 11:19 Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Frati Cruciati,
Sa onoram cum se cuvine prezenta unui nou Zeu al Razboiului in randurile noastre. Un Cruciat crescut alaturi de noi, care nu are nevoie de nicio prezentare, flo82is[/read more »

Un nou GoW printre Cruciati

8 Day 2,288, 13:50 Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Frati Cruciati,
Imi revine onoarea de a va anunta ca, din eZiua 2287 a Noii Lumi, un nou Zeu al Razboiului paseste printre Cruciati. Crescut alaturi de noi, oferindu-si neconditionat sprijinul atat pe campurile de lupta ale eRomaniei cat si … read more »

UM CRUCIATII: Recrutare - ON

14 Day 2,286, 03:14 Romania Warfare analysis Warfare analysisUnitatea Militara Cruciatii isi continua activitatea in conformitate cu principiile stabilite inca de la infiintare, devenind, asa cum s-a dorit, … read more »

Un alt Cruciat in Olimp

8 Day 2,284, 11:47 Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Frati Cruciati,
Cu o intarziere pentru care imi cer scuze, va anunt ca, in urma cu ceva timp, portile Olimpului s-au deschis pentru un alt camarad Cruciat. Purtand cu mandrie insemnele Cruciatilor si aducandu-si aportul personal in luptele … read more »

o7 Gedilika, noul GoW cruciat!

12 Day 2,282, 13:55 Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Frati Cruciati,
Imi revine onoarea de a va anunta ca, de putin timp, avem un nou Zeu al Razboiului in randurile noastre. S-a alaturat Unitatii noastre plin de entuziasm si ne-a dovedit ca este un camarad de nadejde. Prezenta activa pe campurile de

read more »