Ambient on/off

[Simonovic94] Kandidatura za predsednika eSrbije i sastav Vlade

172 Day 1,687, 07:53 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Predsednik eSrbije, mesto koje je prepuno odgovornosti i problema pred koje se valja izaći sa adekvatnim rešenjem čiji se kraj završava u napretku eSrbije. eSrbija je jedna od najaktivnijih drzava, nezahvalno i glupo bi bilo da se to odvaja od vrha

read more »

Znacajnost je bacena!

60 Day 1,666, 06:08 Published in Serbia Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Stecena u velikim i veoma vaznim bitkama, vrednost, postovanje, i sve veca velicina onih koji treniraju sa busterima, oni koji jacaju svakog dana, na pocetku u nekim read more »

Novi vojni modul

83 Day 1,665, 06:43 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis


Novi vojni modul
4 divizije, divizije se zasnivaju na exp. poenima.
Prvu diviziju cine igraci od 1 do 24 levela nazvana NACIONALA GARDA, druga divizija igraci
read more »

Olupina kongresa

49 Day 1,649, 05:43 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisNormalna drzava, odlicna komunikacija izmedju kongresa, vlade i predsednika, zna se ponasanje, postovanje izmedju clanova, redovna sednica, normalni zakoni koji samo read more »

Napadi Srbije, sifra "narandzasto"

57 Day 1,643, 00:57 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Tuscany, nasa, Lazzio, nasa, Molise, regija za regijom, sve dublje i dublje, preduboko smo zagazili u ovu "baru". Zahvaljujuci velikoj snazi nasih koraka cizmu smo obojili u narandzasto i uspeli da izvucemo nasu nogu iz ove bare... Upss, jel … read more »