Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

1.Sub!
2.Give me your number!
3.I will sub back!
4.Thank You!

A U T O C H T H O N O U S_I L L Y R I C U M!

49 Day 2,525, 03:35 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisHello friends and allies!
First of all I want to thank everybody for your support,you stayed with us in that epic battle,but we lost.We will not win always :P That's for sure.BUt a battle like that made … read more »

Situata jone![ILLYRICUM]

14 Day 2,518, 03:46 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPershendetje miq e shoke,Shqiptare!
Ne kete artikull dua te jap nje raport mbi kete jave,dhe gjendjen momentale,por mbi te gjithe t'ju kerkoj falje te gjitheve per dy deshtime te medha,baby-boom,dhe … read more »

Fillimi!

23 Day 2,512, 06:49 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisTrima e trimnesha Shqiptare!Tani ju flas si Presidenti i eShqiperise,por akoma mbetem e do te jem gjithmone njeri prej jush,duke punuar ne maksimum per Kombin tone!

[img]http://i.imgur.com/7Y0Gdou.png[/[/img] … read more »

1.Rezultatet e referendumit! 2.Te reja per kandidimin

24 Day 2,509, 12:42 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Mirmbrema miq!

Sic thash ne artikullin para ketij,referendumi qe u zhvillua,do te zgjaste per 2 dite,dhe tani esht koha qe ai referendum te mbyllet,dhe te shpallen rezultatet e tij.
Per te mos penguar askend te votonte,me shtetesi apo jo

read more »

Fabrika e Ushqimit,FPZH[Referendum]

51 Day 2,507, 13:55 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Mirmbrema miq,eShqiptare!

Sic kam shprehur edhe here te tjere,gjithmone marr parasysh mendimet e popullit tim,ne rast se shoh disa individe qe perputhen ne nje mendim,dhe keshtu ndodhi dhe me Fabriken Shteterore te Ushqimit,FPZH.Kam marre

read more »