Ambient on/off

Lamtumire

55 Day 2,260, 04:37 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Djema nuk dua ta luaj kete loje me sepse nuk dua ta poshterroj veten nga nje Rumun maxhup duke ma lan vendin tim ner Serbi.
Nuk e pranoj kete fakt asesi edhe simbas mendimit tim eshte me se miri qe sa me shume Shqipetar ta lene kete loje te flliqet.

read more »

Myslimanët ndërtojnë Kishën në Krujë (video)

14 Day 2,253, 05:03 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

15 familje myslimane ndërtojnë kishë për katolikët.
Kështu duhet e jo me përqarje.
Kliko këtu për ta shiquar filmin

read more »

Majlinda Kelmendi makes history for Kosovo

96 Day 2,113, 05:08 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


PLATO EAT THIS.

Kosovo celebrated their first World Championship gold medal as world leader Majlinda KELMENDI (KOSOVO) entered her name into the history books.

Majlinda KELMENDI of KOSOVO wrote history for her country. KELMENDI … read more »

Media Mogul Projekti

7 Day 2,037, 08:48 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Përshëndetje.

Dëshiroj të ju ftoj për të marrë pjesë në Projektin Medal Media Mogul. Ky projekt është një përpjekje që të gjithë pronarët e gazetave të bashkohen dhe ti ndihmojnë njëri-tjetrin për të arritur çmimin Medal Media Mogul. Gjithkush ë

read more »

Fjalor Shqip-Turqisht

17 Day 2,025, 06:01 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Kupa botërore = gjygym dynja

Bileta kthyese = pishman billet

Roboti = Insan teneqe

Avion = lezet hava

Gjarpër = lahtar ushkur

Letërnjohtim = surrat tapi

Pasaportë = gurbet defter

Kallash = baterdi dyfek

Prezervativ =

read more »