Ambient on/off

Регрутација Prime Lords

12 Day 2,415, 08:05 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

read more »

Зголемен рефунд и Регрутација PRIME LORDS

41 Day 2,384, 11:03 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани,

заклучно од наредниот вторник PRIME LORDS ќе прави неделна поделба на 20 Q7 тенкови неделно по принципот:

- 10 тенкови со запишување во документ активен преку целиот ден
- 10 тенкови со присуство на ИРЦ каналот од 20 – 22 ч

read more »

МАКЕДОНИЈА ЗА СРБИЈА И БОСНА!

56 Day 2,371, 13:45 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
По повод големата еколошка катастрофа што ја зафати Р. Србија, започна најавената хуманитарна акција на плоштадот Македонија и ќе трае до 17:00 часот. Се очекува акцијата д
read more »

Денешните девојки [ilijades]

5 Day 2,285, 17:32 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добровечер...
Ајде малце да се насмееме :)Поздрав и лека ноќ...

read more »

еРепублик Измени [ilijades]

24 Day 2,221, 06:07 Serbia First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Нови промени во ерепублик
Сите играчи што знаат нешто повеќе околу овие измени нека пишат коментар

Први слики од Power Spin
Напомена : Внимавајте кога вртите бидејќи зема голд :)

read more »