Ambient on/off

Малку Хумор

1 Day 2,343, 15:33 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

Христос Воскресе

5 Day 2,343, 05:56 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Среќен Празник … read more »

Големо Браво

1 Day 2,335, 11:21 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

-За сите што ја помогна Македонија

-И што не се предадоа на Австралија
Чистита победа Македонци и сојузници на Македонија

read more »

Среќен роденден Роки Голем Бос

2 Day 2,335, 04:06 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentИ се најубаво во животот .
и со среќа во ерепубликот
ти честита твојот брат
..........................
read more »

Разбуди се Македонијооо земјо мила

0 Day 2,334, 10:48 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Ајдемо браќа Македонци
да ги покажеме на Австралија
Ајде земјо мила во душа тага
си Скрила
Пак ми те газат душмани клети
па си ги палат своите региони!!!
Ајдемо Македонци !!!

read more »