Ambient on/off

ZAŠTO ROMPER UDARA ZA SRBIJU????

112 Day 2,243, 05:53 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

NAIME DOŠLI SMO DO ZAPANJUJEĆEG I DEVASTANTNOG OTKRIĆA ZAŠTO ROMPER UDARA ZA SRBIJU. IZGLEDA DA JE NEKAKO DOŠAO U KONTAKT SA VEVERICOM I TO MU DOŠLO GLAVE. SAD JE VEVERIČIJI ZATVORENIK I JOŠ JEDNA U NIZU ŽRTAVA JESENJEG VEVERIČENJA. MISLITE DA JE TO

read more »

RATOVI ŽLEZDA, POPARINO VEVERIČENJE [FRAPANTNO]

17 Day 2,191, 04:11 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

DOKLE MORA DA VAM IZNOSIMO DOKAZE O NAJVEĆOJ ZAVERI KOJA JE VEĆ UZELA MAHA? ŠTA JE POTREBNO DA SE DESI, MILIM ONO KAO ALO BRT, ŠTO JE MNOGO MNOGO JE!!!!! KROZ NAŠE ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO OTKRILI SMO MNOGE JEZIVE STVARI KOJE ĆEMO U OVOM TEKSTU

read more »

RASKRINKAN POPARA! VEVERICA HOĆE DOMINACIJU! [ZAVERNO!]

25 Day 2,172, 02:11 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

OVO ŠTO SLEDI JE BOLNA ISTINA ZA NEKE, A ZA NEKE OČEKIVANO STANJE! VERUJTEMI!

NA SKUPU NA ADI, PRE NEKI DAN, KRENULA JE SA KOTRLJANJEM ZAVERA VEVERICE SELIMA GARIŠE - TIFONUSA, TURSKOG DAJGUZA I DAVAOCA VEVERICE TURCIMA!

[img]http://i3.[/img]

read more »

POKRET BEBELIH REGRUTUJE!!!!!!!!!!!

36 Day 2,134, 04:14 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

MUKA VAM JE OD MRŠAVIH ZLOM OPIJENIH POLITIČARA? DOSTA VAM JE PILIĆARSKIH OBEĆANJA ANOREKSIČNIH-BULIMIJSKIH KVAZI WELLNESS ČUDOVIŠTA? ŽELITE DA TLAČENJE LJUDI ISPOD 100KG BUDE JOŠ ZABAVNIJE I RADOSNIJE? GADI VAM SE UBRZANI METABOLIZAM?

ONDA JE [

read more »

Зашто је човек жуте косе плав?

14 Day 2,027, 17:42 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗато што је српски придев плав стара прасловенска и индоевропска реч која је првобитно означавала сасвим бледу, неизразиту нијансу боје – од беличастожуте до беличастоплавичасте или сивкасте ( „Видите њиве како су плаве пред жетву“ - Зографско је … read more »