Ambient on/off

Házasodjunk újra

8 Day 2,691, 00:53 Published in Hungary Hungary Financial business Financial businessÍrtam egy cikket a Q1 házakról, meglepően sikeres lett, sokan nem voltak tisztában a házak hasznáról. Most megosztok … read more »

Név szerinti szavazást?!

18 Day 2,683, 07:07 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Gondoltam, felvetem, milyen jó lenne látni, ki melyik gombot nyomta meg a románok elleni NE szavazásakor. Lehetne kicsit nagyobb felelősége a képviselőknek egy névszerinti szavazás során,

read more »

Üsd le a románt?!

19 Day 2,680, 01:34 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Kormányunk akciót hirdetett, miszerint, ha románt ütünk le BH-ról vagy román csatát fordítunk át az ellenfelük javára, jutalmat kapunk..

[img]http://[/img]

read more »

[Pályázat] Olvasói levél

4 Day 2,660, 04:58 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentEz a cikk jelenhetne meg az IRL médiában, toborzási célzattal:

Kedves Olvasó!

read more »

Miért nem vesztek Q1 házat?!

162 Day 2,647, 01:54 Published in Hungary Hungary Financial business Financial businessNézem a dolgozóim listáját, 18 aktív emberből 3 használja a túlóra lehetőségét, ebből arra következtetek, hogy minden 6. embert érdekel csak annyira a játék, hogy a legkisebb ráfordítással emelje a karaktere … read more »