Ambient on/off

Név szerinti szavazást?!

18 7 days ago Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Gondoltam, felvetem, milyen jó lenne látni, ki melyik gombot nyomta meg a románok elleni NE szavazásakor. Lehetne kicsit nagyobb felelősége a képviselőknek egy névszerinti szavazás során,

read more »

Üsd le a románt?!

17 Day 2,680, 01:34 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Kormányunk akciót hirdetett, miszerint, ha románt ütünk le BH-ról vagy román csatát fordítunk át az ellenfelük javára, jutalmat kapunk..

[img]http://[/img]

read more »

[Pályázat] Olvasói levél

4 Day 2,660, 04:58 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentEz a cikk jelenhetne meg az IRL médiában, toborzási célzattal:

Kedves Olvasó!

read more »

Miért nem vesztek Q1 házat?!

162 Day 2,647, 01:54 Published in Hungary Hungary Financial business Financial businessNézem a dolgozóim listáját, 18 aktív emberből 3 használja a túlóra lehetőségét, ebből arra következtetek, hogy minden 6. embert érdekel csak annyira a játék, hogy a legkisebb ráfordítással emelje a karaktere … read more »

Hogyan buktam el fele királyságom..

39 Day 2,634, 01:55 Published in Hungary Hungary Financial business Financial business

és nyertem vissza ~16 20,8 arany különbözettel az egészet:Nektek is hasonló jókat, a vége felé már volt hideg, meleg, izzadós, kiszáradós rész :) Lényegében, kaptam közel 20 20,8 aranyért

read more »