Ambient on/off

МАЛКУ ДА ПОШЛАПАМ КОГА ВЕКЕ СЕКОЈ МОЖЕ

5 Day 2,531, 01:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Секој петок играме вудбал со колегите од работа. Рака на срце не сме некој топ играчи. Не дека сме мизерија ама само сум реален. Има една група од 5 души кои се константни и останатите се менуваат.
Вчера се поделивме премногу лошо. Мислев дека ке з

read more »

Пораз на моралот

0 Day 2,146, 00:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Во последно време гледам се некој се одкажува и тоа сака сите да го дознаат. Па добро ако сакате да се одкажете слободно. Никој не ви брани.
Интересен е фактот жто од секогаж имало некој жто се одкажува. Играва е веке подолго време па се менуваат г

read more »

Парите го вртат светот, адаптирајте се

12 Day 2,083, 07:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Некако по навика ова Македонциве сме сеирџии. Секоја чест на исклучоци кои во играва ги има малку повеке ама повекето сме такви.
Сите се обидуваме да дискутираме критички. И тоа е добро се додека критиката е добронамерна.
Грциве не ни дадоа глава

read more »

Економски план

1 Day 1,886, 02:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Овојпат ке зборувам за мојето повторно номинииранје за конгресмен.
Се работи за два закона за кои сакам да бидам во наредниот состав.
1. Минималан плата 15 денари.
Образложение: Во моментов пазарот на работна сила ја симна платата до 12 денари. И

read more »

Колку само станува досадно

3 Day 1,878, 01:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Долго време сакав да станам конгресмен. Повеке од две години ја играм играва. И станав.
На почетокот ми беше интересно но после сватив дека се зезнав. Тоа било само уште еден обичен медал кој е тотално беззначаен. Предлошив два предлога и на пат е

read more »