Ambient on/off

Contribute with FOOD for Albanian AirStrike!

16 Day 1,970, 01:20 USA Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentDear Friends and Allies!

I invite you to give your contribute with food for an Albanian Airstrike:
Please donate here: http://www.erepublik.com/en/
read more »

Nje dhurat nga adminet: "Frag Grenade"

12 Day 1,955, 12:04 USA Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Zonja dhe zotërinj, Unë do doja tju informoj se është një ofertë në Facebook për nje arme PvP (Guerrilla Fight) gratis.
Si te read more »

[MoD] Urdherat Ditor: Dita 1944

18 Day 1,943, 06:31 Albania Battle orders Battle orders
Keto jane urdherat ditor per diten 1943.

Perpara se te shikoni urdherat, mbani mend:
-Ne qofte se Shqiperia po fiton
read more »

O MILET MERRNI VESH MERRNI VESH!

68 Day 1,914, 06:02 Albania Warfare analysis Warfare analysis

TUNGJATJETA SHQIPETARE TE SHQIPERIS KRENARESi fillim ju pershendes te gjithve ju qe keni vite ne kete loje dhe ju … read more »

I'M BACK

40 Day 1,903, 10:15 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

***TUNGJATJETA SHQIPETAR TE SHQIPERIS KRENARE***
Me shum kenaqesi doja read more »