Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

One Love, One Land, One Nation, ONE MACEDONIA !!!

Кандидатура за Претседател на МРДЉС [ЗМЕЈОТ]

10 Day 1,790, 06:16 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПоздрав еМакедонски народе, членови на МРДЉС и нивни симпатизери !!

Се кандидирав за претседател на оваа партија, чија идеологија ми одговара највише, и сметам дека сум
read more »

Три години еРепублик[ЗМЕЈОТ]

241 Day 1,675, 16:48 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобра вечер, Добар ден, Народе Македонски !!


Што да кажам, освен тоа дека ги утепав 3 години на играва и денеска го славам мојот 3 роденден и одлучив да поделread more »

Да почнемо од ново !![ЗМЕЈОТ]

11 Day 1,518, 16:01 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


После ни сам незнам колку време објавувам нова статија :D

Време е за Македонија да сврти нов лист, да почне наново и лека полека повторно да се вратиме на старата слава.

read more »

72-58

13 Day 1,383, 09:49 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


МАКЕДОНИЈА !!!
http://www.youtube.com/watch?v=HHlrc2zmqZU
МАКЕДОНИЈА !!!
[img]http://fc07.[/img] … read more »

"АРМ" ВОЛЦИ

47 Day 1,364, 17:58 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Поздрав еМакедонски Народе !!
Откако му укинаја скоро 3000 субови а ми фалеја уште 150 за следниот медал и од 4 Весник во Македонија отиднав на 60-ти и некој, изгубив секаква … read more »