Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Gazeta zyrtare e PARTY of ETHNIC ALBANIA
Gazeta zyrtare e 'Albanian Eagles [ShqiponjaT]'

[MeDzeLi] Zgjedhjet në PEA

23 Day 1,884, 06:45 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Përshëndetje të ndëruar qytetarë shqipëtarë, në veçanti antar të PEA-s.

Pik së pari i lumtë FESSTIT që në mënyr profesionale arriti ta fusë PARTY of ETHNIC ALBANIA nën kontrollë!
Siq e dini që dje jan zhvilluar zgjedhjet … read more »

'Erlindi' dhe VLERAT e tijë [MeDzeLi]

17 Day 1,881, 07:55 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Nuk bëhet fjalë gjatë kandidimit në PARTINË e Shqipërisë ETNIKE, por fjala bëhet kur ERLIND BEJ ishte kandidat për PP tek partia REVOLUCIONARE.
Ja dhe dhëshmia e
read more »

Koha për LUFTË

33 Day 1,873, 19:20 Albania Warfare analysis Warfare analysis
Siq e dini NAP i qeverisë së KALUAR morri fundë, tani pritet momenti kur FYROM do të na shpallë për armiqë të natyrshëm, dhe unë si DEPUTET i read more »

[MeDzeLi] Çerçis.Topulli për PRESIDENT!

14 Day 1,871, 18:50 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Të ndëruara MOTRA, të ndëruar VËLLEZËR, bashkëluftëtarë, shokë, miq!

Party OF ETHNIC ALBANIA ka vendosur që zyrtatisht ta mbështes kandidatureën e CERCIS.read more »

[MeDzeLi] Party of ETHNIC ALBANIA dhe hapat e saja !

6 Day 1,856, 05:10 Albania Political debates and analysis Political debates and analysisTë ndëruar qytetarë eShqipëtarë, dhe në veçanti anëtarë dhe kryesi e Partisë së shqipërisë Etnike !
Jo vetëm kryesia dhe këshilli , por gjithë anëtarët e PEA-së ishin të ftuar që të merrnin … read more »