Ambient on/off

Faleminderit per mbeshtetjen

22 Day 2,245, 03:33 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Prsh motra dhe vellezer
Ju felenderoj per mbeshtetjen e madhe dhe ne rritje qe po na jepni keto 2 dite te para qe po na jepni.Kjo mbeshtetje po na jep shtyse ne si parti qe te ecim me perpara me planet dhe idet tona.
[img]http://images4.fanpop.com/[/img]

read more »

2head party

39 Day 2,244, 03:17 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Sic e dini te gjith me dt 25 janar ne si Mu kemi 1 vjetorin dhe si rrezultat menduam edhe krijimin e partis ne vazhdim te festimeve te sa.
Cfar do sjellim me krijimin e kesaj partie:
1 Do sjellim cdo dite AS
2 Ushqime arme me shumic e sa here te

read more »

Komisioni Zgjedhor shpall rrezultatin

30 Day 2,240, 08:49 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Prsh motra e vellezer.
Duke ju falenderuar per pjesmarrjen ne zgjedhjet qe kaluan "jo per Cp " por
sic e dini kemi pas 2 referendume:
1 i perket se a duhet te pranoje Llapjani miqesin gjilanit1244 sic njihet personi qe ka ba per her te pare AS,

read more »

sondazhi numer 2

26 Day 2,238, 11:15 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

a le si ander shkroi 4 minuta më parë

Remove gjilani1244 from friends list!
YES or NOT?

Procedura tashme eshte e kollajt
A = PO
B = JO
[img][/img]

read more »

Sondazh mbarepopullor

77 Day 2,237, 13:32 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Sic e dini djem situata politike gjeografike e luftarake midis Llapjanit e rrezolutes1244 aka gjilani1233 eshte shume e veshtire.
Per kete u mendua pas shum tentativash te behet 1 konkurs mbare kombetar po qe e nevojshme edhe te huajt te votojn.
[

read more »