Ambient on/off

Leter e hapur

56 Day 2,272, 04:57 Albania Warfare analysis Warfare analysis

Leter e hapur (pse????)
Pse me te vertet ky titull?? Kam 2 dite qe po kontaktoj me komandantet e forcave ajorore dhe Tokesore te cilet me apo pa te drejt kan ozurpuar MU-t e shtetit.
Pergjigje asnji ska ardhur ne drejtim timin.
I eshte kerkuar te

read more »

Fillimi i punes

42 Day 2,271, 00:53 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Prsh motra e vellezer.
Se pari ju flm per detyren qe me keni ngarkuar.Do jet 1 muaj i veshtire per detyrat qe kemi perpara.Ju njoftoj se puna ka filluar qe me marrjen e detyres nga ana e qeverise dhe jan piketuar ndryshimet e para.Dua te falenderoj

read more »

F A L E M I N D E R I T

89 Day 2,270, 02:09 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

I falenderoj te gjith ato qe kan votuar per mua dje.Te gjith diten ka qen 1 fitore e e qarte dhe bindese.Oret e nates e dini mir se cfar biejn sic tha edhe kanditati "Tankerat votojn naten"sic duket tankerat e D1 paskan votu tan naten po edhe sot

read more »

Fitofte eShqiperia

73 Day 2,268, 02:47 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Po e hap kete artikull me harten e kombit tim

Motra e vellezer tashi do te duhet te bashkohemi te gjith qe me daten 5 te votojme per kandidatin me te mire.

read more »

Qeveria e mundshme per mujin Shkurt

59 Day 2,264, 11:55 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Prsh
Se pari dua te njoftoj se po punohet per te krijuar grupin qe do qeveris vendin ne se fitohen zgjedhjet.
Po mundohemi qe te gjejm dhe te vendosim njerz punetor,dinamik dhe jo karrierist.
[img]http://www.crossed-flag-pins.com/animated-flag-[/img]

read more »