Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

to Spam or not to Spam.. that is the question :P

Време е за обединување!

57 Day 2,013, 05:46 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Да не ве збуни насловот нема да пишувам за Македонската армија бидејќи во тој поглед веќе се обединивме и тоа ме радува многу. Во оваа статија ќе ја информирам пошироката јавност за едно ново обединување помеѓу членовите на Републиканската Партија и

read more »

Републиканец за Републиканска Партија!

5 Day 2,002, 12:44 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisДраги Републиканци и Републиканки,
после неколку месечен двоклик и наблудувајќи како партијата стагнира или оди во надолна линија дел поради самата игра и активноста на играчите так … read more »

Е баш за да се знае!

128 Day 1,813, 09:23 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Завршија претседателски избори и се јави и првиот плачко..
Дечково имал амбиции да стане претседател на еМакедонија иако без некој конкретен и асален тим да понуди сакаше да побед … read more »

Републиканска Акција - Реактивација

23 Day 1,798, 10:47 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобро вечер еМакедонија.

Републиканската Партија повторно почнува со акцијата за поделба на храна на ебебињата, послабите играчи, цивилите.
[url=http://www.erepublik.com/en/read more »

Гласајте со Да за импич!

72 Day 1,739, 00:39 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Добар ден еМакедонци и еМакедонки

Поради многу работи оваа влада го заслужува импичот па незнам од каде да почнам..

Нека биде од најактуелните случување односно случајот позн … read more »