Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

[MoC]Media Mogul eShqiperia

4 18 hours ago Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPershendetje :)

Ky eshte projekti Media Mogul,permes se cilit do tentohet te ndihmojme njeri-tjetrin per te arrit 1000 abonime dhe fituar kete medalje.E … read more »

[MoC] Rezultati i lotarise,dhe turne ne Guerilla fight

10 2 days ago Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentFituesit e lotarise

Gjithsejt patem 21 kandidate,qe do te thote se keshtu duket simulatori:


Pas klikimit te butonit “get numbers” fitojme keto … read more »

[MoC] Fituesit e gares se fundit dhe loje shperblyese

56 4 days ago Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPara pak ditesh mbajtem nje gare ne nje loje te quajtur Kitten Cannon,per me shume rreth gares: ketu.

Tani do shpallim fituesit:
Vendi i pare - Ralf Buster - rezultati 2,801ft http://prntscr.com/read more »

[MoC]Godit nje kotele - fito 5 gold

54 6 days ago Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentMinistria e Komunitetit prezanton:

Godit nje kotele - fito 5 gold

Ky eshte artikulli i pare nga kjo ministri dhe nuk dua te jete i gjate andaj po fillojme menjehere:
e tera qe duhet … read more »

[Presidenti] Raport dy javor i punes

9 Day 2,436, 08:08 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


[Presidenti] Raport dy javor i punes

Pershendetje motra dhe vellezer,qytetar te nderuar te eShqiperise

Kane kaluar 2 jave qe nga zgjedhja ime si president i … read more »