Ambient on/off

Campaign Hero

10 Day 1,708, 01:30 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Конечно после многу време играјќи ја оваа игра постигнав нешто по кое што копнеев. Собирав зимница повеќе од 2 месеци и конечно успеав. Го земав својот прв Campaign Hero.

Пресреќен сум.
Сега кога тоа е готово нема да ја штедам ко порано зимницат

read more »

ГОДИНА ОД КОГА ПОЧНАВ ДА ИГРАМ

66 Day 1,452, 07:23 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

На денешен ден 2010 година го направив мојот акаунт Vase93.

Чудно како денес на роденденот на моето човече се паѓа 11.11.11 :P

За да го прославам овој роденден решив да поделам 100 тенка. Еве и слика за да се види дека располагам со истите

read more »

Happy birthday my beautiful ecountry eMacedonia

5 Day 1,417, 05:13 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Today is the day when we celebrate our 1 year of our ecountry.

How the time fly's when you are having fun and doing your best for the country.

I won't say much i will show you 2 pictures and say this.
This is the best gift for our ecountry

read more »

Гласајте за Vase93 за конгресмен

3 Day 1,341, 20:07 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisКој сака да гласа за мене ќе мора да иде во регионот Thessaly.

Тој што ќе сака да гласа за мене ќе добие 40 мкд за да има за 2 патувања.

Гласови не купувам ова ќе биде се што ќе добијат ти … read more »

Пријавување за конгрес

10 Day 1,304, 01:40 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Гласајте за мене и ќе ја средам економијата рече Грујо и ми го даде факелот.

Сега навистина зошто да гласате за мене.

Многу во играва не ме знаат а играва ја играм од 11.11.2010 а не сум се кандидирал за ништо затоа што оставав место на поиск … read more »