Ambient on/off

Ех срби срби....... [EDIT]

38 Day 2,430, 04:15 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија ја напишав само колку да влезе во топ 5 (бидејќи имаше само 3статии), па така чепкајќи по фб ми излезе една интересна статија од еден србин насловена како “упамтите-вардарска Македонија је србија“, па ќе ја искористам оваа статија да го

read more »

Нови мисии ден 2.394 Brazilian sabotage [MACEDONP4]

17 Day 2,394, 03:52 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Денес плато ни даде нови мисии, кои се поврзани со светското првенство во Бразил.



Left Flank

Мисија 1
Задача: извршиги дневните задачи.
Награда: 2 чоколади

[

read more »

Кандидатура за конгресмен

10 Day 2,311, 03:01 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво на сите.
Како што знаете после подолго време ќе обезбедиме конгрес и јас би сакал да бидам дел од него, па на тоа се должи и мојата кандидатура преку здружението TMORO-VEP.

До сег

read more »

За да бидат 4 :D

6 Day 2,236, 07:21 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

За да бидат 4 :D

п.с. ако не ве мрзи претплатете се !!!

read more »

НИВНА ХРАБРОСТ НАША СЛОБОДА 120години В.М.Р.О ! ! !

7 Day 2,163, 17:15 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

21 октомври 1893 тројца млади и учени Македонци разговараат за тешката положба на Македонија и за нејзино ослободување при што се договараат да осноиваат револуционерна организација во чие основање ќе вклучат уште тројца храбри Македонци.
По два де

read more »