Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Здраво овој весник го направив за да се троламе малце и неколку логички прашање да ви поставам ако има некој логичар да ги одговори ќе биде награден :D

-ДНК-

37 Day 2,012, 00:58 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Епа добродојдовте на мојата 4та статија...
Поради тоа што нема борби во еСветов имаме нешто ново во РЛ а тоа е новиот албум на ДНК со наслов ''[url=http://www.youtube.com/watch?v=read more »

еМакедонци

4 Day 2,007, 06:09 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

еМакедонци иако изгубивме со еТурција покрај сите тие напори но не бевме само ние имавме и помош од сите алијанси особено еСрбија,еБугарија,еАмерика,еИндонезија и царевите еРусија. Покрај сите напори завршивме 80 : 85 иако точен резултат е 82 : 83 еп

read more »

1 еЛогичко прашање [Edited]

31 Day 2,005, 08:27 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден народе еМакедонски
3та статија во овој еЛогички весник.
1 еЛогичко прашање.
После запознавањето и после еЧорбата[/

read more »

еЧорба засекого

35 Day 2,001, 04:33 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден еМакедонски народ. Епа имам за секого една чинија еЧорба од 30 енергија иако не е многу но толку можам да обезбедам со мојата гаража особено за првите 300 луѓе а за после ќе му ја мислам ја.
1во одите суб ( за ММ медалов )
2ро одите воте

read more »

Запознавање

62 Day 1,999, 09:49 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедониски народ. Ова е мојата прва статија и ќе казам малце општо за мене и за мојот прв весник.
Јас сум АлекВелес мојот потпис кажува се што треба да се знае за еден човек односно се викам Александар а доаѓам од Велес.
Прв пат играва ја

read more »