Ambient on/off

Let's make a change

7 Day 2,264, 05:54 Published in South Africa South Africa Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ORIGINALY POSTED BY hotfuz

Hey guys,

Once again this article is for the revolution! With the help of CheetahCurtis we have been able to get a pic for helping the revolution- the
read more »

Empty article

7 Day 2,242, 04:01 Published in South Africa South Africa Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

This article will reach top 5 with no votes.
Please subscribe to my newspaper.

read more »

За подобра еМакедонија

1 Day 2,112, 02:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Пред некое време станав претседател на партијата Macedonian National Movement, но дури сега решив да се активирам малце по активно како нејзин претседател. Моментално им

read more »

Радувај се Македонијо

8 Day 2,101, 03:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Насловот кажува се, после неколку месеци конечо сме оддалечени само неколку минути од ослободување на една територија.

Битката е завршена со победа на Македонија.
[img]http://img707.[/img]

read more »

Проблеми со Bazooka Pack

7 Day 2,045, 05:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Си пукам јас за мк и плато ми дава понуда за 1 евро да купам 15 базуки и 2 или 3 чоколади. Идам јас кај плаќање преку мобилен и неможев да ја најдам Македонија. Си викам ај ќе пробам со друга држава може нема врска и таман да килкнам континју го снем

read more »