Ambient on/off

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Day 2,325, 03:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зread more »

Една слика милион зборови!

0 Day 2,281, 12:25 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еве како буљашите од админи извадија изговор дека не ја наместија цела рунда односно цела битка... Со еден збор: ДА ВИ ЕБАМ СЕСТРИТЕ ВО ПИЧКА НА ЦЕЛ АДМИН ТИМ!

[img]http://fotografija.com.mk/images/2014/02/17/Screenshot_-_02172014_-_092615_PM.png[[/img]

read more »

Брaдерхуд [Greece&Serbia]

10 Day 2,200, 04:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

BrotherHOOD forever!
Отварање на новата Србската амбасада во Косово со помош на нивните браќа Грци![video]http://www.youtube.com/watch?v=UGSEVM0Q4Cc[/video]


Во при

read more »

До каде ќе оди човечката глупавост на еРепублик [eDnopmk]

39 Day 2,109, 02:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Онака си седам пред компјутер и си вршам работичката што си ја имам, успат влегувам на 1 час да видам што има ново на еРепублик да ги прочитам „мотивационите“ статии на darko888 ама последниве два дена гледам го нема ретардираниов да објави нешто нов

read more »

Да ја озобновиме еМакедонија!

25 Day 2,056, 14:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро вечер МАКЕДОНИЈО!!!

Добро вечер македонци каде и да сте, вечерва сум многу расположен па еве решив да ве обавестам во врска со двата проекти кои ги почнавне со реализација јас, CrowdyBoy II и дел од минатата влада (беа предложени дел од прое

read more »