Ambient on/off

КОЈ Е ВО ПРАВО

4 Day 1,784, 15:15 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Сакам една мала услуга од вас. Во првата битка со УСА имавме еден мал конфликт околу БХ со Speedy ftfl. Во продолжение ке го објавам во целост нашиот разговор кој се одвиваше по ПП.
Се што бара од вас е да во коментар да кажете кој е во право. Ако м

read more »

ОПАСНА ПОРАКА!!!!

23 Day 1,404, 09:35 Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија ја пишувам да ги предупредам играчите кој ке ја добијат оваа порака.

Оваа е најверојатно така наречена фишин страна која ви бара да го впишете вашиот меил

read more »

ВАЖНО!! 4000+ луѓе во Lombardy!!

10 Day 1,260, 06:39 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ќе бидам краток и јасен.
Потребни се 4000+ луѓе да станат жители на регионот Lombardy.

Претходната цел заеднички ја остваривме, Umbria стана главен град и во моментов имаме 4 "покемони"

- Овошје
- Риба
- Шалитра (или како и да се преведува н

read more »

еМакедонија продолжува да оди нагоре!!!

18 Day 1,227, 12:46 Republic of Macedonia (FYROM)

Во најновата ранкинг листа еМакедонија повторно се качува нагоре. Според најновата ранг листа се искачи за 4 места и моментално е 11 место. Во претходната листа бевме 15 со 5.921.774 еxperience points а денеска сме 11 со 8,302,394 еxperience points.

read more »

Старите добри времиња

4 Day 1,218, 00:48 Republic of Macedonia (FYROM)

На 21 октомври 2010 се роди едно ново бебе и решија да го крстат Ангел83. За играта дознав неколку месеци пред тоа но еМакедонија ја немаше сеуште на картата на еСветот и затоа не се решив да се вклучам. Кога дознав дека еМакедонија е додадена во игр

read more »