Ambient on/off

Boma ADD

1 Day 2,467, 00:20 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hajt krejt mos pertoni :v bomani add

read more »

Subvencionet , a jane ide e mire?

21 Day 2,399, 05:23 Albania Financial business Financial business

Subvencionet ide e mir apo jo ?

Historiku i shperndarjes se subvencioneve.

emri - Gjendja e tanishme
Mr.Alban - banned for multi
mr.filan - banned for multi
Filan Fisheku - Banned for multi
Titani 01 - Banned for multies

read more »

Shperndaj ALL

3 Day 2,343, 03:51 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje te gjitheve
Shperndaj nga 50 ALL per njeri ne qofte se ai person me ndihmon duke :
Klikuar ne reklame ne blogun tim [footb-info.blogspot .com]
Kush i ben 2 klikime ose nje ne reklame ne dite te me thoje dhe i ka 50ALL te shtuara ne

read more »

HAJDE E MERRU ME SHQIPTARET

20 Day 2,125, 14:37 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Mos te thuash asigje ne kete loje , as ne te keq , as ne te mire per shqiptaret se te kryqezojne kot me kot.

3 Dite me pare , kur lexova nje artikull nga CP i tanishem i Shqiperise , qe do te shperndante arme per misionin e tanishem.
Un

read more »

Shqiptart...

46 Day 2,125, 10:58 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

http://www.erepublik.com/en/article/sygjerim-per-qeverine-jo-tanqe-por-food--2317796/1/20
Mos t'japesh nje sygjerim per qeverine , po direkt fillojn "sulme" prej Shqiptarve.


Un ket gja e marr si ofendim … read more »