Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Da.

[UM Templierii] Comunicat

89 Day 2,264, 04:01 Romania Battle orders Battle orders

In urma cu o zi, CP-ul Romaniei in exercitiu, Costin1989, a interzis accesul unui reprezentant al UM Templierii in Statul Major Roman. Acesta este este, in viziunea noastra, un abuz. Din pacate nu este primul abuz de acest gen, multi dintre

read more »

Sunt liberal pentru ca ador libertatea. Libertatea inseamna viitor!

19 Day 2,261, 10:55 Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentDe ce sunt liberal?
Si nu ma refer neaparat la apartenenta la PL in eRepublik, nici la abstinenta politica pe care am ales-o in RL. Ma refer la credinta mea intrinseca, la modul meu de a gandi … read more »

Academia Templiera - Rezultate (2)

26 Day 2,252, 14:34 Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublikIn urma cu aproape 5 luni am deschis Academia Templiera.
Am luat aceasta decizie dupa mai multe luni in care am incercat fara succes o reforma completa a Garzii Nationale, de la conducere la … read more »

Multumiri, Felicitari, Ramanem Impreuna!

24 Day 2,249, 02:29 Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Dragi colegi din Partidul Liberal,

As vrea sa multumesc acelora dintre voi care mi-au acordat ieri votul lor. Numarul final de voturi e inca in "pending", dar este aproximativ dublu fata de acum o luna si asta inseamna o mare onoare pentru

read more »

I HAD A DREAM ...

49 Day 2,248, 14:54 Romania Political debates and analysis Political debates and analysis[img][/img] … read more »