Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Da.

Despre REA/BUNA vointa si RISIPA banilor publici

38 2 days ago Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysisAm fost acuzat ca sunt de rea vointa. Ca sunt Gigi Contra. Ca provoc scandal. Et cætera.

Am zis ca e frumos sa explic, poate n-am facut-o prea bine pana acum. De fapt, sigur n-am facut-o prea bine, … read more »

HAIDETI LA VOT!

105 Day 2,537, 07:49 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dupa cum stiti, in cateva zile au loc in eRepublik alegerile pentru CP. O ocazie in plus sa avem un sitter presedinte si fur...irosim banii publici. Dar asta e mai putin important, trebuia sa fac legatura cu jocul, sa nu incalc regulile :)

Ceea

read more »

Aliantele din eRepublik: ROMANIA INCOTRO?!

104 Day 2,512, 10:51 Published in Romania Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Ce se intampla cu Aliantele in eRepublik, incotro merge Romania? Stiu ca majoritatea dintre voi isi pun intrebarea asta. De mai bine de o luna nu am avut parte de nici o informare oficiala despre politica externa a eRomaniei, CP-ul a … read more »

Tara lui Papura Voda. Felicitari membrilor Congresului!

56 Day 2,509, 01:37 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Rezultatul votului acestei legi ma obliga sa schimb titlul articolului si sa transmit colegilor congressmani scuze pentru ca i-am subestimat si felicitari pentru ca s-au dovedit a avea coloana vertebrala, respingand o lege impotriva interesului read more »

Pasarea Phoenix? (concurs de Arte Liberale editia VIII)

14 Day 2,490, 11:28 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

A trecut ceva vreme de cand n-am mai scris un articol pentru concursuri, dar tema propusa de Ovidiu m-a "provocat" si drept urmare...

Renasterea. Pasarea Phoenix. O legenda frumoasa, care ne poate insufleti si motiva pe cea mai mare

read more »