Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Da.

Ziua 1 de RUSH (Templierii)

29 17 hours ago Romania Warfare analysis Warfare analysis

Salutare camarazi,

Dupa cum stiti, la precentul concurs pe UM-uri, Templierii au castigat locul 1 la diviziile 1, 2 si 3. Si la prezentul Rush ne propunem acelasi rezultat excelent si, in plus, intrarea regimentului 1 in top 25 regimente.

Iata

read more »

ASTERIA is for REAL?

34 3 days ago Romania Warfare analysis Warfare analysis

Stiu ca s-a discutat cu aliatii de atacul pe Rusia si ne-au promis suport. Cum il ofera fiecare dupa 2 runde, cand Rusia are deja avans?

Serbia - respect!SLOVEnia - respect!

[img]http://i62.[/img]

read more »

Alege TEMPLIERII pentru Misiunea POLITICA

34 4 days ago Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Intr-o incercare disperata de a ne arata ca jocul are si alte zone de interes in afara celei militare, dar fara sa regaseasca marile erori ale modulelor economic, media si politic, Plato a lansat misiunile binecunoscute.

Dupa ce ai dat 100 de

read more »

Acest articol NU are ca scop strangerea celor 25 de comentarii :)

93 6 days ago Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Acest articol NU este scris pentru a obtine cele 25 de comentarii necesare la misiunile de 2 bani ale lui Plato. Nuuu ... el este scris din convingerea mea intima ca va schimba oameni, mentalitati si o stare de fapt care nu se va schimba niciodata. :

read more »

[Teroristii] ORDINELE ZILEI 2369 NE HUNGARY!!!

67 Day 2,369, 00:03 Romania Battle orders Battle ordersSalutare teroristilor! In a 10-a zi de existenta, 2367 Plato's Time, suntem tot 15 camarazi, dar toti unul si unul! Daca ati uitat, am scapat de celebrul [url=http://www.erepublik.com/en/citizen/read more »