Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-653] …vég!

16 3 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Plato ismételten felülmúlta magát és a várakozásainkat, hiszen egy újabb erepes hét kezdődött el a hétköznapokba szürkülve:/

Gondolom kicsik nagyok betáraztak a nagy lehető … read more »

[DM-652] …megszorító intézkedések.

15 5 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Azért nem hagyjuk mi magunkat el a gazdaságfejlesztő napok alatt sem, hiszen megy az ökörködés az üzenőfalon és cikkekben egyaránt. Az elvakultabbja pedig még a versírásra is ráadta a fejét.
read more »

[DM-651] Párosan…

11 7 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Nem is tudom, hogy most mit mondjak Plato frenetikus ötletére, amellyel ma örvendeztette meg kis világunkat, hogy jó-e vagy rossz-e! Sokan, illetve szinte mindenki azt mondja, hogy … read more »

[DM-650] …harc alatt.

7 Day 2,575, 10:29 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Újra lehet gazdagodni a 10x-es BH-kon, kár, hogy ma se nagyon volt időm/kedvem az ilyesmire. Már csak azért is kár, mert most utánaszámoltam, hogy 50%-os boosterrel kajás körből kijöhetne … read more »

[DM-649] … ne hagyd abba.

60 Day 2,573, 12:08 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

2-3 nappal ezelőtt véres küzdelemben a BH-ért sikerült megszereznem az 500. medálomat, amelyről még az elején álmodni sem mertem, hogy ilyen is lesz. De lett. Lehet nem nagy … read more »