Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-628] …horgot.

4 3 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Mint már többen is láthattátok meglett a tegnapi nappal a 10. TopFighter napom! Sőt 22. lettem, amit kicsit pazarlásnak érzek, de mivel alig 500 wellness-embe került és 0 csokiból megú … read more »

[DM-627] Ne habozz…

10 4 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Ma olvasom, hogy a nagyok „panaszkodnak”: kajás körrel, boosterrel be lehet jutni a TOP100-ba. Aztán ránéztem az aktuális CH sebzésekre és azt látom, hogy alig 100 millió fölött vannak. Ezé … read more »

[DM-626] Dein Glück…

18 6 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Végre nálam is megjelent az új csatafelület! Mit is mondjak, szerintem nem olyan rossz az, csak akkor tűnik kaotikusnak, ha épp egy epic csatába csöppen az ember. Viszont addig nemigen fogom … read more »

[DM-625] Mosom kezeimet…

9 Day 2,519, 10:47 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Már napokkal ezelőtt be lett harangozva valami meglepetés erre a hétre, de senki semmi biztosat nem tudott. Ma délelőtt megjelent egy kép, amely szintén nem teljesen oszlatja a ködöt, de én … read more »

[DM-624] Ennyi csalás…

6 Day 2,516, 10:52 Published in Japan Japan First steps in eRepublik First steps in eRepublikSziasztok!

Na ez a CH-ért zajló csata igencsak elhúzódott és újfent csalásokkal teli, amelyet szerintem adminéknak eszük ágában sem lesz orvosolni.

Ezért ütheti el a sok kis hazafi a … read more »