Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-630] Egy ütés…

10 15 hours ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Most egész héten délutános vagyok, ami azt jelenti, hogy 21:00-ig dolgozok, szóval most sincs sok időm, de még mielőtt meglincselnétek, írok egy cikket! ^_^

Magam is meglepődök magamon, … read more »

[DM-629] …ma nem kell!

21 4 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

A mai erep nap után csak három szó jut eszembe: fos, fos és még egyszer fos.
Hogy hogy lehetnek ennyire szerencsétlenek ezek, akik adminoknak nevezik magukat… Annyira várható volt mindez, … read more »

[DM-628] …horgot.

4 7 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Mint már többen is láthattátok meglett a tegnapi nappal a 10. TopFighter napom! Sőt 22. lettem, amit kicsit pazarlásnak érzek, de mivel alig 500 wellness-embe került és 0 csokiból megú … read more »

[DM-627] Ne habozz…

10 Day 2,523, 11:35 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Ma olvasom, hogy a nagyok „panaszkodnak”: kajás körrel, boosterrel be lehet jutni a TOP100-ba. Aztán ránéztem az aktuális CH sebzésekre és azt látom, hogy alig 100 millió fölött vannak. Ezé … read more »

[DM-626] Dein Glück…

18 Day 2,521, 11:04 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Végre nálam is megjelent az új csatafelület! Mit is mondjak, szerintem nem olyan rossz az, csak akkor tűnik kaotikusnak, ha épp egy epic csatába csöppen az ember. Viszont addig nemigen fogom … read more »