Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-642] Bombázás…

19 4 hours ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Emlékszem tavaly is ezt írtam, de most is csak ezt tudom, hogy hozzá tudnék szokni ehhez az állandó jellegű sebzésbónuszhoz… :)

Ha gerillázik az ember, akkor olyan mértékben jön a sebzés, … read more »

[DM-641] Időnként…

23 3 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Kösz ezúton is annak a nemes léleknek, akit egy fél bimbóudvar ennyire felkavart, hogy feljelentsen. Nem tudom ki volt, de erősen gyanakszom szeku-ra, mert neki nem tetszett ott … read more »

[DM-639] …megnyílik

19 5 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi lelkes kis olvasóm van, akik még a pénztárcájukat sem restek elővenni, hiszen az első támogatható cikkemnél máris egy goldot hordtatok össze! … read more »

[DM-638] Idővel…

18 6 days ago Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Egy hét után újra indul a Daily Muff’in! Elnézéseteket kérem, de az elmúlt héten vendégeink voltak és igencsak szűkre szabtam emiatt a játékkal töltött időmet, többek között ráduplá … read more »

[DM-637] Kvákk…

36 Day 2,547, 10:47 Published in Japan Japan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSziasztok!

Utóbbi napokban nagyon felvettem a trollface-t, de erre csak egy magyarázatot látok, hogy szar a játék és a rászánt időmet, próbálom mással elütni. Jó móka meg minden, de azért … read more »