Ambient on/off

Ризичне кифлице :D

68 Day 2,213, 04:56 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПре него и почнемо причу и Ризику, желела бих да се у име комплетне екипе "NS Crew"-а захвалим нашем драгом Хандерфилу који је , као пресједник, послао занимљиви пакет нашем председнику , … read more »

Случајно у Инђији :D

66 Day 2,203, 15:43 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentИако првобитни план није био да идемо у Инђију…. У последњем тренутку, негде око 18 часова, на каналу Владе започети су преговори за ову мисију….

Након велике анализе и
И траread more »

Tрећи скуп на Ади...Детаљан извештај :)

159 Day 2,168, 16:25 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЕ па да почнемо.Унапред се извињавам за пуноо слика које следе, једноставно нисам могла да се одлучим :)
Као и сваки скуп, започињем групном НС круа, тако да на слици с лева на десно види … read more »

Укратко о свему. Дацин састав владе ! :D

137 Day 1,992, 09:16 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentПозић-возић :)

Као што сам и обећала, у овом чланку ћете моћи да прочитате сажет план рада организације државе у случају моје победе на председничким изборима, као и састав Владе који ће … read more »

Даца би да буде предcедница! : )

172 Day 1,990, 23:49 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentХмм... Како представити себе...?

За почетак, позић-возић. Ретко шта почињем без овог поздрава :)

Зовем се Данијела, а на чету позната као Даца. еРепублик играм од новембра 2010. годин … read more »