Ambient on/off

[dA]Lécci ne

6 15 hours ago Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentAz alap sztori: lécci ne üss le a BH-ról


Aztán: lécci ne üss le a top5ből
[img]https://pbs.twimg.com/media/CFnhbvXUgAA4EAR.[/img] … read more »

[dA]Felvidéki diktátor - Org bérlés!

9 Day 2,764, 02:22 Published in Hungary Hungary Financial business Financial business

A Felvidék diktatúrává alakításával 5 org is szabaddá vált ott, mint azt jeleztük előre. Ezeket az orgokat magyar játékosok / szervezetek rendelkezésére szeretnénk bocsájtani. Amennyiben találunk még orgot úgy emelkedik majd a kiadható orgok száma :)

read more »

[dA]Gerilla?

10 Day 2,757, 02:21 Published in Hungary Hungary Warfare analysis Warfare analysis


Gerilla 'beleszarósoknak'. Ez nagyjából arról szól, hogy 0 bónuszunk van, és ez így is marad, ritkán nyerünk, de néha gerillázunk, mert szintlépést tartunk későbbre, mert épp számít az a … read more »

[dA]Magyar puccs Június 30.

14 Day 2,747, 01:23 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis


Előző cikkemben felvetettem annak lehetőségét, hogy a napokban puccsot indítsak a töketlen vezetés ellen. Ennek 'feltétele' volt, hogy ne legyen eddigre (holnaputánig) top5 pártok által tá … read more »

[dA]Magyar puccs május 31.

57 Day 2,731, 06:24 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis


Előző cikkemben felvetettem, hogy volna igény egy puccsra, pláne politikai. Diktátort még mindig nem tudok jót; aki május 31/június 1-jétől akárhány napra tudja vállalni, és egészen korrekt … read more »