Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

“Shine on you crazy diamond.”
― Pink Floyd

Собиранкичка

7 Day 2,019, 15:17 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Македонци,

Ја супер, се надевам исто е и кај вас. :)

31ви Мај, Кочани.
Започнавме уште од 12:47h. Го јававме до 20:50h негде. Прва рунда во кафе бар „Класик“. Потоа пит-стоп до паркот да собереме уште еден играч и за на крај да завршим

read more »

Си Беше Еднаш... (irc)

10 Day 1,874, 07:49 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

the phun is down

Едно програмче за ИРЦ. Го нарекуваа Мибит. Еден од серверите на Мибит беше и Ризон и така натаму и јајца црвени. Можев и подобро интро али ајде. :)

Е сега (тогаш!). Кога бевме мали како држава, немаше многу луѓе и ретко … read more »

На кафе со Фауносков

37 Day 1,802, 08:21 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Faunoskov

RAW English version of this interview >> http://read more »

Втор Извештај од Чиле - Интервјуа

22 Day 1,789, 09:00 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здравоживо Македонци,
Во претходната статија имавте можност да прочитате нешто повеќе за Чиле. За нивното издигање од пепелта нешто во стил на Феникс. За можеби најголемиот бејби-бум во играва, за нивната политичка состојба, походот преку Пацификот

read more »

Macedonian Embassy In Chile

53 Day 1,787, 13:15 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Македонци,
На око е доста долга статијава но вреди да се одвои неколку минути за да се прочита. Станува збор за Чиле, држава со многу млади војници желни за победа и големи достигнувања. Статијава ја пишувам со помош на човекот кои успеа да г

read more »