Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Design Is Not Everything.. but,

Everything Is Design...

NEW : BUG MISSION

23 Day 1,669, 06:16 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Maybe, only lucky person can get and see this mission..

i'm sure Romper not get this mission yet..





BELIEVE OR NOT, IT'S UP TO U

read more »

[Sayembara MenSosDagRI] Avatar Nasional aja deh

53 Day 1,666, 12:24 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Assalamuallaikum, Wr. Wb.
Salam Sejahtera bagi kita semua..

Kali ini saya bukan membuat artikel waria-wariaan para uler kobra, melainkan mengikuti salah satu acara/kegiatan yang diadakan oleh MenSosDagRI eIndonesia kita, yaitu Sayembara … read more »

Between Year 1,666 RL and Day 1,666 ET

39 Day 1,666, 02:33 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment




Apa yang terjadi ketika memasuki

[img]http://3.bp.blogspot.com/-iiQDI-1AGNg/T9b7weO0LsI/AAAAAAAAA9k/UGDVggqjHNo/[/img] … read more »

[COBRAoi] Kebangkitan Gerombolan Uler Kobra a.k.a Waria Cobra Gank

35 Day 1,653, 03:50 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment



Halo suhu2, masta'2, & rakyat jelata seperti gw sekalian \o/.

Artikel gw bukan ngebahas/ troll iklan bonus BH & CH, … read more »

[TBC] Tutorial dasar cara membuat animasi gif

22 Day 1,651, 04:54 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment



Permisi om2 & tante2 beserta suhu2 di eWorld ini, gw sebagai nubi pengen nge'share cara buat animasi gif nih, hehe... sorry … read more »