Ambient on/off

СЛОБОДЕН ВЛЕЗ ВО ПАРАВОЕНА ЕДИНИЦА

16 Day 1,410, 12:02 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentКако што кажува и самиот наслов ИНВИКТУС ќе ги отвори вратите за сите заинтересирани цивили да влезат во наш … read more »

ИНВИКТУС РЕГРУТАЦИЈА

7 Day 1,404, 08:21 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikИнвиктус објавува регрутација на нови членови.Условите за влез се стандардните како и кај сите единици:работа во нашите фирми,носење на аватар,почитување на наредби и може едно од … read more »

INVICTUS РЕГРУТАЦИЈА

22 Day 1,293, 13:28 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikКако што беше напишано во претходната статија, отворивме тренинг камп за играчи со сила од 0- … read more »

INVICTUS РЕГРУТАЦИЈА

10 Day 1,290, 15:53 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisИнвиктус отвора тренинг камп за играчи со сила од 0-1000.Нај тешките пеиоди за новите играчи се токму почетоците во играта кога и треба да има што да те задржи во истата.Нашата ед … read more »