Ambient on/off

Цените на пазарот!!!

3 Day 1,748, 17:04 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Чисто информативна статија !!!

Кратко обраќање до сите производители на Q5 леб...(истово важи и за (q1,q2,q3,q4), а за (q6 i q7) не знам бидејки ме мрзи да пресметам.

- Моментално производство 200 производи од 1 работник
- Моментална плата

read more »

ЧУВАЈТЕ ЈА ЗИМНИЦАТА ЌЕ ВИ ТРЕБА!!!

11 Day 1,620, 04:23 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Почнувајќи од вчера после пуштањето на новиот медал наеднаш многу зимнаца почна да се троши, т.е многу народ се залета одма да собери 3-4 нови медали и БХ покрај другото, а притоа воопшто не се пресметувате колку сте во загуба а и државата дека е во

read more »

НОВОТО МЕДАЛ4Е!!!

8 Day 1,619, 09:39 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Вчера се изнајадовте гом** за плато и се откажувавте сите, а денес не можите да дочекате да поминат 10мин. за да напишите нов извик со радост за новиот медал....

Затоа не скокајте многу, верувајте многу им се слатки парите на админите за да се реш

read more »

Голема поделба на се и сешто!!!!

20 Day 1,494, 05:42 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво на сите.....не делам ништо само сакам да соберам уште 550 суб. и да земам ММ медал па кој сака нека стегни суб.

Кој сака нека остави линк во коментар ќе му вратам суб.

А и да не заборавам да ве потсетам vote i shout за повеќе луѓе да вид

read more »

Профитите на фирмите!!!! прочитајте можда ќе ви станит појасно...

18 Day 1,293, 10:39 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Значит кратко објаснување за многуте играчи кои никако не можат да разберат дека се во загуба...

Со моменталните цени и платите на пазарот само Фирмите за производство на суровини за оружје(само Rubber фирмите) прават минимален профит од 1 до 2 де

read more »