Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

KUPITE 5 COKOLADA ZA 0.01 GOLD

NOV VIC

2 Day 2,376, 14:58 Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Си иде Мара дом, и му вика на Блажо:
---Блажо, ти текнуе ли ја каа ги има ниа јаките главоболки виа 3 години.....Е па неам виќе....
---Де бре, како ти поминаа...
---Беше кај еден психијатар, и он ми речи да стоам пред огледало и да повторуам "Неам

read more »

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooo

1 Day 2,215, 10:44 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo … read more »

vicoteka

3 Day 2,035, 16:24 Spain Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

VIC br1


Секој ден, кога излегувал од дома, Филип ја среќавал Ана која била многу убава, ама била мажена. Секогаш кога ќе ја сретнел и викал:
- Леле какво парче си, само што те видам и полудувам.
Еден ден таа застанала и рекла:
-Само мислиш

read more »

KUPITE 5 COKOLADA ZA 0.01 GOLD

0 Day 1,836, 11:07 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

POZZ DRUGARI
IMAM EVTINA PONUDA ZA 5 COKOLADI PO CENA OD 0.01 GOLD
SE SO TREBA DA NAPRAVITE E DA JA NAPISETE SIFRATA ERFBOFFER1201
I DA PLATITE 0.01 GOLD
MOZE KOPI PASTE
EVE LINK http://www.erepublik.com/en/get-gold/health
ZA SOUT http://

read more »

ГОЛЕМА ПОДЕЛБА НА ЛЕБОВИ И ТЕНКОВИ

49 Day 1,281, 13:59 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Решив и јас да поделам некој тенк па затоа ќе направам една акција!
Се што треба да направите за да добиете q5 тенкови е:
1.Да стиснете Vote
2.Да стиснете Subscribe
3.Да направите Shout
4.Да ме адд за Friend
5.Да напишете коментар од бројот на

read more »