Ambient on/off

ПОУЧНА БАСНА (ЗА СИТЕ КОИ МИСЛАТ ДЕКА ИЗВРШИТЕЛИТЕ ЌЕ ГИ ОДМИНАТ)

3 Day 2,397, 23:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЕден ден глушецот го видел селанецот како му става стапица.
Глушецот тоа им го раскажал на кокошката, овцата и кравата. И сите му рекле: " Стапицата е твој проблем. Тоа нас не не интересира."
Недолго потоа, во стапицата се фатила змијата и ја г … read more »

Денови

0 Day 2,288, 05:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како на вратот гердани
ниски камења студени
така на плешки денови
легнале та натежнале

Денови ли се - денови
аргатски маки големи!

Стани си утре порано
дојди си вечер подоцна,
наутро радост понеси
навечер тага донеси -

ај, пусти да е,

read more »

AVT☼NOMIJA

0 Day 2,196, 22:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Posle edna godina ako se ne lazam konecno slobodni Odekan istrelot na pobedata kako grom molnja shto ni go osvetli patot kon idninata Glas shto ni go najavuva novoto utro...

read more »

Hemiska formula za Brak

1 Day 2,192, 14:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business


3K.sto vo prevod znaci
KUJNA KASA I KREVET
mazite gi zamenat rabotite so
KAFANA KLADILNICA I KOMShIKA
zenite isto so
KUPUVANJE KOZMETICAR I KOLEGA … read more »

I♥eMACED☼NIA

2 Day 2,175, 04:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ZA dobroto na eMakedonija podrzi go mojot e vesnik i daj link od tvojot po pat na reciprocitet statisticki gledano imam 364 pretplati a poveke od 400 prijateli dajte link i od vashi prijateli se e dno samo da si pomogneme za arno za ubavo so se

read more »