Ambient on/off

Kiinan MPP:stä ja kansanäänestys

19 Day 2,157, 00:59 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Hei,
Täytyypä nyt epäaktiivisen eSuomalaisenkin avata suunsa, sillä hallituksen toiminta on lähinnä traagisenkoomista. Kysympä vaan, että MITÄ VITTUA?!Jätetään nyt se

read more »

Autetaan liittolaista hädässä!

36 Day 1,967, 16:02 Published in Finland Finland Warfare analysis Warfare analysis

Arvoisa eSuomen kansa!
Asemasota Viron kanssa jatkuu ja samaan aikaan liittolaisemme kärvistelevät ilman omia maita. Mielestäni nyt olisi hyvä hetkeksi unohtaa omat taistelumme ja keskittyä hetkeksi auttamaan liittolaisia, jotka ovat olleet … read more »

Säännöt ja niiden noudattaminen + Kansanäänestys

50 Day 1,954, 20:22 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Tervehdys eSuomi!
Kuukauden alussa None|i varasti eSuomen kassan ja hänet tuomittiin eduskunnan toimesti toistaiseksi voimassa olevaan virkakieltoon. Tämä oli ihan oikea ja tarvittava rangaistus kyseiseen rikokseen. Nyt eduskunnassa on kä … read more »

Antska LEPin puheenjohtajaksi!

11 Day 1,940, 04:28 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Tervehdys eSuomi!
Puheenjohtajavaalit taas lähestyvät ja täten ilmoitan hakevani LEPin puheenjohtajaksi. eSuomen puoluekartalla on tapahtunut muutoksi, kun korppipuolue on vallankahvassa kiinni ja noussut samalla suurimmaksi puolueeksi. LEP

read more »

Onnea uusi presidentti!

18 Day 1,932, 13:33 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisKeskitytään mielummin miettimään miten saatais eSuomi taas vapaaksi ja saataisiin ne resobonukset takasin. Sitä ei kumpikaan … read more »