Ambient on/off

РЕПЛИКА НА ЈАДНАТА МОФА СТАТИЈА [Aliss]

125 Day 2,563, 13:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

НЕМА ДА ЗАСПИЈАМ АКО НЕ МУ РЕПЛИЦИРАМ НА ПРЕцЕДНИКОТ НИ !

ЕПА ВАКА ДРАГИ МОЈДа продолжам????

Еве да ти ја збогатам статијата:
Ова и била втора апликација на Полска за влез во Астерија. Затоа с

read more »

[PRIME LORDS] ЛОРДОВИТЕ И ТУРНИРОТ

39 Day 2,535, 14:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Лордови !

ПРОДОЛЖЕТЕ ДА БИДЕТЕ ВАКА АМБИЦИОЗНИ !!!
Во споредба со другите единици кои се далеку побројни од нас, можам слободно да кажам дека го зедовме високото, за нас, 6то место.Не

read more »

PRIME LORDS НЕДЕЛЕН ИЗЕШТАЈ

30 Day 2,527, 18:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво Лордови !

ГОРДА СУМ НА ВАС / I AM PROUD OF YOU !!!Втора недела по ред го покажуваме својот напредок. Упорноста секогаш се исплаќа, а нашата допрва почнува :)

Рефундот денеска е поде

read more »

PRIME LORDS НЕДЕЛНИК !!!

38 Day 2,520, 13:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво Лордови !

Најнапред сакам да ви честитам за одличната борба која ја прикажавме претходната недела и за заслуженото 4то место. Продолжете така, се надевам дека и оваа недела ќе бидеме 4то. :)

ПРЦ ДЕМОНИ !
[img]http://i.imgur.com/w44ngSz.[/img]

read more »

1000 ЗОШТО, ниту едно затоа [Aliss]

50 Day 2,489, 04:46 Published in China China Political debates and analysis Political debates and analysisНеубав начин да се започне една статија...

Барам НЕКОЈ (мислам на моменталнава влада) да ни објасни на сите нас што се случи вчера ! Знам дека е погрешно да се бара виновник, меѓутоа мислам дека ги поми … read more »