Ambient on/off

ПОМОШ!

30 Day 3,011, 09:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Здраво народе. Еве и јас дојде редот да се вратам во Македонија, но на жалост празен во целост. Ке ми биде потребна помош да се вратам во форма и да се кренам со теретани и слично. Кој може нека ми помогне, ме му бидам благодарен. Еве слики од фирмит

read more »

Божиќен лов на богатство

2 Day 2,959, 06:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

СТАТИЈАТА Е ОБЈАВЕНА ПО БАРАЊЕ НА НАШИТЕ СОЈУЗНИЦИ (ШВАЈЦАРЦИТЕ) И НИВНИОТ МИНИСТЕР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ

Најпрво би сакал да ви честитам празниците кои следуваат!

Како што сите знаете г-дин Плато ни вети некои божични мисии, но верувајте дека … read more »

Introduction: The eMacedonian Ambassador

17 Day 2,056, 08:27 Published in South Africa South Africa Political debates and analysis Political debates and analysis

Hello eSouth Africa. I'm glad to inform you that I've been appointed as the official Ambassador of eMacedonia in eSauth Africa.

I've been in eSA for quite some time now, but you may not noticed me as I wasn't much active, so this time I'll try

read more »

The "Neutrality" of the Admins [Republished]

82 Day 1,655, 08:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisNote:
Since my last article was a subject of the admins censorship, in this article I won't say a single word, and I will only present you some pictures.[img]http://img35.imageshack.us/img35/4838/83103af84a7a43088766666.[/img] … read more »

Како понатаму?

8 Day 1,516, 09:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Се почесто се изнесуваат разни анализи за што понатаму. И додека сите овие анализи се однесуваат на бојното поле, јас вниманието ќе го свртам на една многу поголема битка, а тоа е битката со админите.

Незнам за вас али јас сум крајно иритир

read more »