Ambient on/off

Капетани и Baby Squad [El Che]

22 Day 1,851, 13:07 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си...

Оваа статија се однесува само и само на Воената Единца Бејби Сквад.

Како што знаете утре е изборот на КАПЕТАНИ на регименти од оваа единица.
Улогата на Капетаните на регимента е во менување на ДО(д

read more »

Магичен круг [El Che]

70 Day 1,835, 02:34 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Добар ден Македонија,каде и да си.

Знам дека сме доста стара е-нација и дека имаме премногу двокликаши кои се конектираат само колку да сработат и да испукаат за Дневна Наредба.
Инфлуенсот што тие двокликаши го прават

read more »

! ! ! [El Che]

64 Day 1,804, 14:01 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/2747/basket2f.jpg[[/img]read more »

Кој е кој...[El Che]

103 Day 1,795, 12:05 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Еве една бескорисна статија,а можеби и не :-)

После најновата промена на Планктонот(можноста за смена на никот со уплата на 5 голд),многу работи станаа хаотични...НЕ СЕ ЗНАЕ ВЕЌЕ КОЈ Е КОЈ!!!

Оваа

read more »

FRIENDS AND ALLIES [El Che]

158 Day 1,786, 10:43 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Good Evening Macedonians, wherever you are!

Macedonians were never POLITICAL PLAYERS.

WE play this game with HEART and SOUL.

We respect our allies and bleed TOGETHER WITH THEM on the battlefield.

We do not ask

read more »