Ambient on/off

АПДЕЈТ ?! [El Che]

30 Day 1,879, 11:10 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добра вечер Македонија каде и да си....

Листам по ереп весниците и не ми се верува...Има нова промена,а никој не напишал ни збор за тоа.
Се сеќавам на времето кога имаше и по 7-8 статии за една иста работа.Колку пасивни сме станале...ние "старите

read more »

Техничка Влада [El Che]

87 Day 1,864, 13:28 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Ова е една идеја која одамна ја размислувам,а сакам и Вие да се вклучите во нејзино разработување.

Станува збор за т.н. ТЕХНИЧКА ВЛАДА,односно Влада составена од професионалци кои сакаат и имаа

read more »

Поделба на 7 000 Q6 тенкови [El Che]

570 Day 1,863, 03:51 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден Македонија,каде и да си...

Продолжуваме со акциите за помош на најновите играчи на нашата е-Македонија.

Овојпат ќе се поделат по 10 Q6 тенкови за сите што ќе остават коментар.

Сите овие тенкови се донација на еден

read more »

Поделба на 100 000 здравје и 1 000 тенкови [El Che]

476 Day 1,859, 05:43 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добар ден Македонија,каде и да си.

После успешниот Бејби Бум на Сарметина,почна згрижување на новите е-бебиња и нивна помош во ХРАНА,ОРУЖЈЕ И СОВЕТИ со цел да им се помогне и правил

read more »

ПОМОШ ЗА СИТЕ НОВИ ИГРАЧИ [El Che]

47 Day 1,852, 13:09 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добра вечер Македонија каде и да си...

Едно топло ДОБРЕДОЈДЕ до сите нови членови на нашата е-заедница.

Тука сме пред се заради нашата е-Македонија и дружењето.

Ова не е само игра,е-републик претставува одлична можност и за запознавањ

read more »