Ambient on/off

Ова е моето...[EL CHE]

105 Day 2,021, 23:20 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Нема предавање,нема откажување...
Нема да го направиме она што најмногу го сакаат не само нашите Е-НЕПРИЈАТЕЛИ туку и нашите НЕПРИЈАТЕЛИ.

Трновит е патот до наоѓање на своето место под сонцето.

read more »

МАКЕДОНСКА АРМИЈА И НЕКА ПОЧНЕ ОГНОМЕТОТ [El Che]

68 Day 2,002, 09:19 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден Македонија,каде и да си

Колку ли успеси имаме заедно постигнато...
Сме имале и 10/10 ресурси,сме си мереле авторитет со појаки е-држави,сме ги држеле двоцевките со месеци по окупација,за 7 сати сме собирале леб за воздушен напад,масовно

read more »

НИ ТРЕБАШ КАКО ЛЕБ [El Che]

96 Day 1,981, 10:11 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Еве не повторно пред еден старо нов предизвик.

Доаѓаат многу немирни времиња за нашата е-татковина,но ОБЕДИНЕТИ никој ништо не ни може.

Време е да завршиме со ДОНАЦИИТЕ НА ЛЕБ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД

read more »

Thanks Friends, Allies and S....

107 Day 1,975, 11:27 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Battlefield:MACEDONIA
erep day 1974/75

Just to know....

boooom


boooom
[URL=http:// … read more »

СЛОБОДА или СМРТ [El Che]

102 Day 1,943, 14:51 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија ,каде и да си

Доста е ропство,дојде време да го разбркаме Романците во Трансилванија.И да тргнеме по Нив и тамо :-)

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/7835/[/img]

read more »